Vul hier je code in

Heb je een product gekocht met het Mentos More-logo? Dan vind je op de verpakking een unieke code van 9 letters en cijfers. Voer deze hier in en druk op ‘OK’.

Waar staat de code?

Op het etiket van elke deelnemende rol Mentos vind je op de rode band aan de linkerkant een unieke code van minimaal 9 karakters: een combinatie van cijfers en letters. Vul deze code in op de website of in de app van Mentos More en spaar met elke code 1 Mentos More-euro. Goed voor korting op leuke items in de spaarshop!

Let op: in oktober stopt Mentos More en komt er iets nieuws voor in de plaats. Daarom worden er vanaf nu geen verpakkingen met codes meer gedrukt en vind je ze dus niet meer overal.

Mentos Mint

Ook met Mentos Mint spaar je Mentos More-euro’s. Je unieke code vind je op de rode band, onder het icoon ‘1 Mentos More-euro’. De code bestaat uit minimaal 9 karakters: een combinatie van letters en cijfers. Vul de code in en spaar!

Mentos Drop

Ook met Mentos Drop spaar je Mentos More-euro’s. Je unieke code vind je op de rode band, onder het icoon ‘1 Mentos More-euro’. De code bestaat uit minimaal 9 karakters: een combinatie van letters en cijfers. Vul de code in en spaar!

Mentos Fruit

Ook met Mentos Fruit spaar je Mentos More-euro’s. Je unieke code vind je op de rode band, onder het icoon ‘1 Mentos More-euro’. De code bestaat uit minimaal 9 karakters: een combinatie van letters en cijfers. Vul de code in en spaar!

Mentos Rainbow

Ook met Mentos Rainbow spaar je Mentos More-euro’s. Je unieke code vind je op de rode band, onder het icoon ‘1 Mentos More-euro’. De code bestaat uit minimaal 9 karakters: een combinatie van letters en cijfers. Vul de code in en spaar!

Mentos Shakies

Ook met Mentos Shakies spaar je Mentos More-euro’s. Je unieke code vind je op de rode band, onder het icoon ‘1 Mentos More-euro’. De code bestaat uit minimaal 9 karakters: een combinatie van letters en cijfers. Vul de code in en spaar!

Mentos Air

Ook met Mentos Air spaar je Mentos More-euro’s. Je unieke code vind je op de rode band, onder het icoon ‘1 Mentos More-euro’. De code bestaat uit minimaal 9 karakters: een combinatie van letters en cijfers. Vul de code in en spaar!

Heb je een vraag?

Kijk eens bij Veelgestelde vragen. Het zou goed kunnen dat het antwoord op jouw vraag ertussen staat.

Veelgestelde vragen

Staat je vraag er niet bij? Stuur ‘m naar onze klantenservice, die werpt er graag een frisse blik op!

Stel je vraag